10.25 - 10.40
15 mins

‘How We Do It – Intro to Design in Action’
Michael Marra – Deputy Director, Design in Action

10.40 - 10.55
15 mins

‘The Importance of Design to Business’
Ian McCoull – Director of Business Innovation, Scottish Enterprise

10.55 - 11.25
30 mins

Coffee break, Exhibition

11.25 - 12.10
45 mins

Workshop Session 1 

 

Workshop 1 – Designing Your Own Business – Fiona Pilgrim, Professional Development Manager and Sally Johnston, Starter for 6 Client Manager, Cultural Enterprise Office

 

Workshop 2 – Co-Designing the Future of Your Business – Jon Rogers, Professor of Creative Technology, Duncan of Jordanstone College of Art and Design

 

Workshop 3 – Design KIT – How to Innovate Your Business – Suzy Prior and Gemma Kearney, Post-Doctoral Research Assistants, Design in Action

12.10 - 12.15
5 mins

Changeover

12.15 - 13.00
45 mins

Workshop session 2 (pre-booked) – as above

13.00 - 14.10
1 hr 10 mins

Buffet Lunch, Networking, Exhibition

14.10 - 14.20
10 mins

‘Supporting Creativity Within Business’
Sarah Saunders, Head of Learning & Engagement V&A Museum of Design Dundee 

14.20 - 14.45
25 mins

‘Design-led Business Solutions’
Kerrin Lumsden – Design Manager, Diageo

14.45 - 15.10
25 mins

Business Insight and Q&A
Stanley Wood – Lead Designer, Spotify – 

15.10 - 15.35
25 mins

‘Getting Better by Design’
Richard Hewitt – Director, Taylor Haig

15.35 - 15.55
20 mins

Coffee Break, Exhibition

15.55 - 16.20
25 mins

‘Supply Chain Collaboration’
Richard Baker – Head of Supplier Engineering, Rolls-Royce

16.20 - 16.45
25 mins

Business Insight and Q&A
Mark Hogarth – Creative Director, Harris Tweed Hebrides

16.45 - 17.15
30 mins

Panel discussion – Kerrin Lumsden, Stanley Wood, Richard Hewitt, Richard Baker, Mark Hogarth and Andy Harrold (Buro Design Thinking).

Chaired by Stephen Decent, Vice-Principal, University of Dundee 

17.15 - 17.20
5 mins

Summit Conclusion – Stephen Decent

17.20 - 19.00
1 hr 40 mins

Drinks Reception and Beer52.com Prize

19.00 - 19.30
30 mins

Prosecco Reception for Evening Dinner Guests

19.30 - 22.30
3 hrs

VIP Delegate Dinner (Smart/Casual dress code)

22.30 - 23.00
30 mins

Carriages